GÖREVE YENİ BAŞLAYAN HEKİMLERE YÖNELİK ORYANTASYON EĞİTİMİ VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 05/12/2018

İl Sağlık Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri/İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanlığı Eğitim ve ARGE Birimi koordinasyonunda Müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerinde göreve yeni başlayan Tabiplere yönelik SBÜ. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya Ek Hizmet Binası zemin kat konferans salonunda ‘’Oryantasyon Eğitimi" verilmeye başladı.

Eğitim programının açılış konuşmasını yapan İzmit Seka Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Yalçın TAMER kriz yönetimi ve sağlık hizmeti verilirken sık karşılaşılan sorunlar konusunda katılımcılara bilgi verdi. Açılış konuşmasının ardından Dr. Öğr. Üyesi Arzu YAVUZ, Uzm. Dr. Zafer DOLU, Dr. Serhat KARATEPE ve Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Cahit HALHALLI tarafından eğitime katılan hekimlerimize riskli gebelere yaklaşım, acil hastaya yaklaşım, 112 koordinasyonu ve ileri yaşam desteği konularında önemli bilgiler aktarıldı.

• DSC01441.JPG
  • DSC01442.JPG