Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü 14 Mart Tıp Bayramı Galasında Yerini Aldı

Güncelleme Tarihi: 16/03/2018

Bakanımız Dr. Ahmet Demircan, Müsteşarımız Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Müsteşar Yardımcılarımız ve 81 ilden etkinliğe katılan sağlık personelimiz 14 Mart Tıp Bayramı gala yemeğinde bir araya geldi.‬

Gerçekleştirilen programa ilimizi temsilen Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Şenol Ergüney ve İlimizden yılın hekimi olarak seçilen İzmit Seka Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Resul Musaoğlu ve Kocaeli Devlet Hastanesi Pratisyen Hekimi Dr. Adil Gündoğan katılım gösterdiler.

İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Şenol Ergüney, İzmit Seka Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Resul Musaoğlu ve Kocaeli Devlet Hastanesi Pratisyen Hekimi Dr. Adil Gündoğan'a ödüllerini Sağlık Bakanımız Dr. Ahmet Demircan takdim etti.

• TCSB0507.JPG
  • TCSB0508.JPG