Acil ve Sevk Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

• 2
  • 3
  • 4

İlimizde Müdürlüğümüzce yürütülmekte olan acil sağlık hizmetlerinde hizmet birimleri arasındaki koordinasyonun, etkinliğinin arttırılması ve yaşanan aksaklıkların çözüme  kavuşturulması amacıyla Kocaeli Devlet Hastanesinde "Acil ve Sevk Değerlendirme" toplantısı düzenlendi.
İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan'ın Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Murat Soyuduru, kamu hastanelerinin başhekim, acilden sorumlu başhekim yardımcısı ve acil sorumlu hekimleri katılım sağladı.
Acil servislerde sunulan sağlık hizmetleri ile ilgili çeşitli istişarelerin, fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantıda planlamalar ile ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu.