Kocaeli Üniversitesi Hastanesine Teşekkür Belgesi Takdim Edildi
11 Şubat 2022

Kocaeli Üniversitesi Hastanesine Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

İlimizdeki sağlık hizmetlerinin sunumunda önemli hizmetler gerçekleştiren Kocaeli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi yapmış olduğu donör alımı ve organ nakli konularındaki özverili çalışmalardan dolayı Sağlık Bakanlığınca teşekkür belgesi ile onurlandırıldı.

KOÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinin gerçekleştirdiği bu önemli başarı nedeniyle belge takdimi amacıyla Müdürlüğümüz Valilik yerleşkesinde bir program düzenledi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan KOÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e Sağlık Bakanlığı tarafından kuruma layık görülen teşekkür belgesini takdim etti.

Törende Müdürlüğümüz Başkanları ve KOÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Alparslan Kuş yer aldı.

İlimizde Kocaeli Üniversitesi Hastanesi ve Kamu hastanelerinin uyum içerisinde hizmet verdiklerini hatırlatan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan KOÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinin ildeki sağlık hizmetlerine ciddi katkılar yaptığının altını çizdi.

Organ bağışı ve nakli konularında gerçekleştirdiği özverili çalışmalardan dolayı Başhekim Cantürk’e ve emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Pehlevan tüm vatandaşları da organ bağışında bulunmaya davet etti.

Görseller
  • 21-Image 2022-02-10 at 16.29.54 (1).jpeg