İl Sağlık Müdürümüzden Sağlık Yatırımlarına İnceleme
03 Ocak 2024

• d

İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ve Yüzbaşılar Aile Sağlığı Merkezi yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemelerde İl Sağlık Müdürümüze Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer eşlik etti.
Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan ilimizdeki dev sağlık yatırımlarından olan ve yapım çalışmalarının sonuna gelinen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile Yüzbaşılar Aile Sağlığı Merkezi’nde bazı incelemelerde bulundu.
Yaklaşık 44 bin metrekarelik kapalı alana sahip, ana bina ve ek binadan oluşan dev kompleks ile Yüzbaşılar Aile Sağlığı Merkezi şantiyelerini beraberindeki heyetle birlikte gezen İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan yetkililerden çeşitli bilgiler aldı.
İncelemelerde İl Sağlık Müdürümüze Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar ve Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin tarafından bazı bilgiler aktarıldı.
Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması öngörülen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile Yüzbaşılar Aile Sağlığı Merkezleri, hizmete alındığında ilçemizdeki sağlık hizmetlerinin gücüne güç katacak.