Pehlevan İlçe Sağlık Müdürleriyle Biontech Aşılama Çalışmalarını Görüştü
08 Haziran 2021

Pehlevan İlçe Sağlık Müdürleriyle Biontech Aşılama Çalışmalarını Görüştü

Sağlık Bakanlığının direktifleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü bugünden itibaren A ve B grubu 4 ve üzeri hekimin görev yaptığı Aile Sağlığı Merkezlerinde Biontech aşılama çalışmalarına başlandığı bilgisini kamuoyuna aktardı. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan'ın yanı sıra Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Başkan Yardımcısı Dr. İrfan Kaynar ve Birim Sorumlusu Ebru Çalışkan’da katılım sağladı.

Kocaeli olarak kent nüfusunun hızla aşılanması için gerekli tüm hazırlıkları sağladıklarını belirten İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan tüm devlet hastaneleri, özel hastanelerin yanı sıra bugün itibariyle 4 ve üzeri hekim bulunan A ve B grubu aile sağlığı merkezlerinin de aşılama çalışmalarının devreye sokulduğunu ve bu çalışmaların ilimizdeki koronavirüsle mücadele çalışmalarına önemli katkılar sağlayacağını aktardı. Pehlevan ayrıca koronavirüsten bir an önce kurtulmak için tek çıkış yolunun hızla aşılanmadan geçtiğinin de altını çizdi.

Görseller
  • 1-2021-06-08.jpeg