“7 Yatak Kapasiteli 3. Düzey Çocuk Yoğun Bakım” Alikahya Yerleşkesinde Hizmete Girdi
22 Kasım 2021

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya yerleşkesinde 7 yatak kapasiteli 3. düzey çocuk yoğun bakım ünitesi, yoğun bakım ihtiyacı olan hastalara hizmet vermeye başladı.

• IMG_6750.JPG
  • IMG_6742.JPG
  • IMG_6733.JPG
  • IMG_6730.JPG
  • IMG_6698.JPG

Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan sunulan hizmetleri yerinde değerlendirmek amacıyla yeni açılan üniteye ziyaret gerçekleştirdi. Hastane Başhekim yardımcısı Uz. Dr. Gökhan Nalbant tarafından ünite işleyişi ve planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirilen Pehlevan’a incelemelerde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sarıışık eşlik etti.Ünitede tedavi gören hastaların yakınları ile de görüşen Pehlevan, geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.

Çocuk yoğun bakım uzman hekimi Dr. Ali Korulmaz’ın sorumlu hekim olarak görev yaptığı ünitede, 14 yoğun bakım hemşiresi 7-24 hizmet veriyor. 7 yatak kapasiteli ünitede ayrıca bulaşıcı hastalık şüphesi bulunan hastalar için 1 adet izolasyon odası da mevcut durumda.