Şubat Ayı Başhekimler Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
23 Şubat 2022

Şubat Ayı Başhekimler Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında kamu hastaneleri ve ağız – diş sağlığı merkezleri başhekimleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kocaeli Kamu Hastaneleri Başhekimleri Değerlendirme Toplantısı, bugün Kocaeli Valiliği Karamürsel Alp toplantı salonunda, İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Müdürlüğümüze bağlı başkan ve başkan yardımcıları ile kamu hastaneleri ve ağız diş sağlığı merkezlerinin Başhekimleri katılım sağladılar.

SAĞLIK HİZMETLERİ KONUŞULDU

İlimizdeki sağlık hizmetleri ve kurumlar arası koordinasyonun değerlendirildiği toplantıda pandemi süresince merkezlerde sunulan sağlık hizmetleri detaylı olarak ele alındı, fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca başhekimler tarafından aşılama çalışmaları, servis ve yoğun bakım doluluk oranları, genel sağlık hizmetlerinin işleyişi hakkında İl Sağlık Müdürümüz Pehlevan’a çeşitli bilgilendirmelerde bulunuldu.

Görseller
  • 1- Image 2022-02-23.jpeg