"Sertifikalı Eğitim Programlarını Değerlendirme" Toplantısı Yapıldı
23 Mart 2022

"Sertifikalı Eğitim Programlarını Değerlendirme" Toplantısı Yapıldı

Müdürlüğümüz Personel Hizmetleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Birimince 04.02.2014 tarihli ve 28903 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmelik hükümleri doğrultusunda nitelikli ve yetkin sağlık çalışanlarının arttırılması amacıyla Bakanlıkça belirlenmiş alanlarda ve standartlara uygun olarak Müdürlüğümüze bağlı hastanelerimizde bakanlığımızca yetkilendirilen Sertifikalı Eğitim Programlarının yürütülmesi ile ilgili Eğitim Hizmetleri Birimi Uzmanı Filiz Altıntaş başkanlığında ilimizdeki "Sertifikalı Eğitim Programlarını Değerlendirme" toplantısı yapıldı.

Valilik Binası Karamürsel ALP salonunda gerçekleşen toplantıya ilimizdeki Kamu Hastanelerinin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri, Eğitim Hemşireleri ve Program sorumluları katıldı. Toplantıda eğitimlerin başvurusu, hastanelerimizin sertifikalı çalışan oranlarının arttırılması, sertifika tescil süreçlerinde yaşanan sorunlar ve bu sorunların giderilmesi konularında bilgilendirme yapılarak karşılıklı görüş alış verişi sağlandı.

Görseller
  • 1-img.jpg